Want your
own Fotopage?






 
Izwan Azir Saleh's FotoPage

By: Izwan Azir Saleh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 1-Jun-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Majlis Kahwin Noin lagi



Kali ni giliran Noin dan keluarga aku bertandang ke kampung Heri di Gerik, Perak..

Aku suka masuk kampung ni, sebab jiwa jadi tenang tgk alam semulajadi..

Pas je kenduri ni, aku berkelana balik ke KL - drive kete sorang2 (pas minyak dah naik ni, takde la aku nak drive jauh2 camni lagi). Aku kena bersiaran esok untuk Buletin 130

Family aku semua (kecuali Noin) patah balik ke Kulim, Kedah (my kampung) for another night overthere, bestnye! (Jeles betul aku)





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net